Als de mailserver van uw provider langzaam is of u kunt geen e-mail via deze server verzenden, kunt u e-mails verzenden via onze uitgaande (SMTP) mailserver.

Log in op onze SMTP-server als u dit wilt doen. U hoeft niet in te loggen op onze SMTP-server als u de server van uw inbelprovider gebruikt. Dit is om te voorkomen dat de mailserver wordt misbruikt voor het verzenden van SPAM (ongewenste reclamemails). Als u wilt inloggen op onze SMTP-server, dient uw e-mailprogramma zodanig te zijn ingesteld dat deze SMTP-verificatie gebruikt.

In Outlook Express wordt dit ingesteld door de instelling 'mijn server vereist verificatie' aan te vinken.

In het veld SMTP-server dient u in te voeren: mail.uwdomein.nl

Wij adviseren de SMTP server van uw adsl/kabel provider te gebruiken omdat deze minder restricties (beveiligingen) kent omdat u een rechtstreekste verbinding met hen heeft.

Vaak wordt de uitgaande mailserver beschermt en kunt u dus alleen de emailserver van uw provider gebruiken.

Voorbeelden van SMTP Server in Nederland zijn:

• Ziggo = smtp.ziggo.nl
  • UPC = smtp.upcmail.nl
  • KPN Direct ADSL - smarthost.direct-adsl.nl
  • KPN Internetplusbellen - mail.kpnmail.nl
  • KPN Mail - smtp.kpnmail.nl
  • KPN Office DSL - smtp.kpn-officedsl.nl
  • T-Mobile (mobiel internet) - smtp.gprs.t-mobile.nl
  • Xs4all - smtp.xs4all.nl
  • Het Net - mailhost.hetnet.nl
  • @Home : mail.home.nl
  • Casema : smtp.casema.nl
  • DDS : smtp.dds.nl
  • Euronet : smtp.euronet.nl
  • HetNet : mailhost.hetnet.nl
  • Planet : mail.planet.nl
  • Solcon : mail.solcon.nl
  • Scarlet : mail.scarlet.nl
  • Tele2 : smtp.tele2.nl
  • Telfort : smtp.telfort.nl
  • Vodafone: smtp.vodafone.nl

• 30 Bu dökümanı faydalı bulan kullanıcılar: