Het plan van Google om cross-site tracking te stoppen

In een gewaagde stap op het gebied van privacy heeft Google onlangs plannen aangekondigd om cross-site tracking stop te zetten. Op 3 maart verklaarde het bedrijf, onder verwijzing naar privacyproblemen en een interesse in het gratis en open internet, de intentie te hebben om alleen gerichte advertenties te verkopen op basis van gegevens van de ... Læs mere »

18th Mar 2021
Google Search Bert Update: belangrijkste update in de geschiedenis?

Belangrijke Google Bert Update beïnvloedt 10% van de zoekopdrachten Op 25 oktober 2019 heeft Google een belangrijke update geïntroduceerd met consequenties voor zeker 10% van de zoekopdrachten.  Wat is de Bert Update en hoe kan je met deze Google Update rekening houden? Wat is de Google Bert Update? Bert staat voor ... Læs mere »

19th Feb 2021
Website Yachtsigsn.nl gelanceerd

HOE HET BEGON Yachtsigns is ontstaan nadat wij meer dan 40 jaar ons winkelpand in de 9 straatjes van Amsterdam onze klanten mochten ontvangen en bedienen. Wij hebben in die tijd ons gespecialiseerd in naamborden, graveren, bewijzering en belettering van winkelpanden, en bijzondere opdrachten zoals het hekwerk van Artis of de naamborden ... Læs mere »

19th Feb 2021
Nieuwe VPS in dienst genomen

Naar aanleiding van performance issues door wat zwaardere websites hebben wij een viertal nieuwe servers in dienst gesteld. Één server krijgt nu als doel om alle email verzendingen af te handelen onder de naam Uwcloud, en de andere server zullen dedicated voor een aantal klanten worden ingezet. Wij zijn zeer blij dat Escape rooms ons hebben ... Læs mere »

28th Jan 2021