Google Search Bert Update: belangrijkste update in de geschiedenis?

Belangrijke Google Bert Update beïnvloedt 10% van de zoekopdrachten Op 25 oktober 2019 heeft Google een belangrijke update geïntroduceerd met consequenties voor zeker 10% van de zoekopdrachten.  Wat is de Bert Update en hoe kan je met deze Google Update rekening houden? Wat is de Google Bert Update? Bert staat voor ... Lees verder »

5th Mar 2023
SEO Trends voor 2023

Zoekmachines blijven de algoritmes waarmee zij websites indexen constant ontwikkelen. Zo introduceert zoekmachine Google ongeveer vier keer per jaar een zogenaamde “broad core algorithm update” om hun algoritmes aan te scherpen; daarnaast voert het bedrijf regelmatig kleinere updates door. Deze updates brengen vaak grote veranderingen in de ... Lees verder »

2nd Feb 2022
Het plan van Google om cross-site tracking te stoppen

In een gewaagde stap op het gebied van privacy heeft Google onlangs plannen aangekondigd om cross-site tracking stop te zetten. Op 3 maart verklaarde het bedrijf, onder verwijzing naar privacyproblemen en een interesse in het gratis en open internet, de intentie te hebben om alleen gerichte advertenties te verkopen op basis van gegevens van de ... Lees verder »

18th Mar 2021
Website Yachtsigsn.nl gelanceerd

HOE HET BEGON Yachtsigns is ontstaan nadat wij meer dan 40 jaar ons winkelpand in de 9 straatjes van Amsterdam onze klanten mochten ontvangen en bedienen. Wij hebben in die tijd ons gespecialiseerd in naamborden, graveren, bewijzering en belettering van winkelpanden, en bijzondere opdrachten zoals het hekwerk van Artis of de naamborden ... Lees verder »

19th Feb 2021