Ultramoderne EU Data Center

  We zijn verheugd om de nieuwste ontwikkelingen van onze ultramoderne EU Data Center bouwplaats te delen. Hier is een overzicht van onze recente voortgang: Voortgang van het gebouw: Het gebouw komt prachtig samen, met alle geprefabriceerde betonnen muren veilig op hun plaats. Het plafond voor de centrale technische ruimtes is nu compleet. ... Lees verder »

10th Nov 2023
Google Search Bert Update: belangrijkste update in de geschiedenis?

Belangrijke Google Bert Update beïnvloedt 10% van de zoekopdrachten Op 25 oktober 2019 heeft Google een belangrijke update geïntroduceerd met consequenties voor zeker 10% van de zoekopdrachten.  Wat is de Bert Update en hoe kan je met deze Google Update rekening houden? Wat is de Google Bert Update? Bert staat voor ... Lees verder »

5th Mar 2023
SEO Trends voor 2023

Zoekmachines blijven de algoritmes waarmee zij websites indexen constant ontwikkelen. Zo introduceert zoekmachine Google ongeveer vier keer per jaar een zogenaamde “broad core algorithm update” om hun algoritmes aan te scherpen; daarnaast voert het bedrijf regelmatig kleinere updates door. Deze updates brengen vaak grote veranderingen in de ... Lees verder »

2nd Feb 2022
Het plan van Google om cross-site tracking te stoppen

In een gewaagde stap op het gebied van privacy heeft Google onlangs plannen aangekondigd om cross-site tracking stop te zetten. Op 3 maart verklaarde het bedrijf, onder verwijzing naar privacyproblemen en een interesse in het gratis en open internet, de intentie te hebben om alleen gerichte advertenties te verkopen op basis van gegevens van de ... Lees verder »

18th Mar 2021
1 2 3