n deze beschrijving wordt uitgelegd hoe u een e-mail acount aanmaakt in Apple's Mail.

Open het Mail programma. U kunt het vinden in de Applications folder

Vanuit File menu, select Add Account

Selecteer uw email account type van de Account Type menu. One accounts werken met POP. Vul uw naam en e-mailadres in.

Klik op Continue

Vul uw incoming mail server (de POP server), username en password in. Dit zijn de inloggegevens die u heeft aangemaakt bij "Email Accounts" in het Control Panel.

Klik op Continue. Er wordt getest op een POP server verbinding. Indien er geen verbinding is kunt u gewoon doorgaan. (Mail's test werken niet altijd afhankelijk van de instelling van een Provider).

Use Secore Sockets Layer (SSL) dient niet aangevinkt te zijn.

Klik op Continue

Vul uw Outgoing Mail Server (de SMTP server) in. Gebruik hiervoor de SMTP server van uw ADSL/Kabel provider. Indien u onze SMTP server wilt gebruiken dan dient u Use Authenticationaangevinkt te hebben.

Klik op Continue

De SSL indicatie dient niet aangevinkt te zijn.

Klik op Continue

Controleer de gegevens en klik op Continue

De instellingen zijn gereed. Klik nu op Done