Exchange-e-mail instellen op een Apple iPhone, iPad of iPod Touch

1. Als dit het eerste e-mailaccount op uw iPhone is, tikt u op E-mail. Anders tikt u op Instellingen > E-mail, contacten, agenda's > Account toevoegen.
  2. Tik op Instellingen > E-mail, contacten, agenda's > Account toevoegen.
  3. Tik op Microsoft Exchange.
  4. U hoeft niets te typen in het vak Domein. Typ de vereiste gegevens in de vakken E-mail, Gebruikersnaam enWachtwoord. Typ uwvolledige e-mailadres (bijvoorbeeld pieter-bas@contoso.com) in de vakken E-mail enGebruikersnaam.
  5. Tik op Volgende in de rechterbovenhoek van het scherm. Uw e-mailprogramma probeert de instellingen te vinden die nodig zijn om uw account in te stellen. Ga naar stap 8 als uw e-mailprogramma de instellingen vindt.
  6. Als uw iPhone de instellingen niet kan vinden, moet u de naam van de server met Exchange ActiveSync zelf opzoeken. Als u verbinding maakt met uw e-mail van Office 365, gebruikt u outlook.office365.com als servernaam. Als u niet werkt met Office 365, lees dan De naam van uw ActiveSync-server zoeken in dit artikel.
  7. Typ de naam van de server in het vak Server en tik op Volgende.
  8. Kies het type gegevens dat u wilt synchroniseren tussen het account en uw apparaat, en raak vervolgensOpslaan aan. E-mailadressen, contacten en agendagegevens worden standaard gesynchroniseerd.
  9. Als u wordt gevraagd een toegangscode te maken, tikt u op Ga door en typt u een numerieke toegangscode. Als u geen toegangscode instelt, kunt u uw e-mailaccount niet weergeven op uw iPhone. U kunt later een toegangscode instellen via uw iPhone-instellingen.