Divi Globale standaard instellingen

Hoe de Global Defaults in Divi Theme gebruiken?

In plaats van te beginnen met de standaardstijlen van Divi en elke module afzonderlijk aan te passen, kunt u voor elke module in de Divi Builder globale stijlen maken.

Bekijk de video om te zien hoe u globale stijlen op een module toepast, hoe u modules globaal kunt bewerken en wat er met uw bestaande inhoud gebeurt wanneer u besluit de algemene standaardwaarden te wijzigen.