Waarom kiezen voor een uitgaande mailfilter

Voorkom IP blacklisting

De installatie van het Uitgaande Filter van ERC mailfilter helpt u om af te komen van zwakke plekken in uw netwerk en brengt de tijd die u kwijt bent met verwijderen terug tot een minimum.

Bescherm uw merk en infrastructuur

ERC mailfilter zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing in plaats van dat u onderdeel bent het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.

Voorkom hoge boetes

Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail. Het Uitgaande Filter van SpamExperts is een robuuste oplossing die voorkomt dat uw organisatie beboet kan worden voor het versturen van spam.

Verbeter het beheer van misbruik

Met onze Uitgaande Filter service kunt u heldere en beknopte rapporten die duidelijk maken welke gebruikers / accounts uw aandacht behoeven, en die deze automatisch blokkeert.