U kunt specifieke afzenders op een whitelist zetten. U dient hiervoor ingelogd te zijn als de domeingebruiker. Dit kan op de volgende manieren:

- via uw erchosting panel. U gaat dan naar Domeinnamen -> Overzicht -> selecteer het gewenste domein.

- indien de klant een eigen login heeft kan hij hier rechtstreeks op inloggen.

Vervolgens gaat u naar het onderdeel "Whitelist/Blacklist". Hier kiest u voor "Afzenders op witte lijst". U kunt vervolgens de whitelist vermelding opgeven. U kunt de volgende termen gebruiken om een whitelist vermelding te doen:

- Server naam van de afzender (bijv. erc-automatisering.nl)

- E-mailadres van de afzender (bijv. erikreemst@gmail.com)

- Een compleet domein (bijv. gmail.com)