Om domeinen toe te voegen aan het Spamfilter PRO doorloopt u de volgende stappen:

SPAMFILTER

- Log in op uw reselleraccount op www.filtermail.eu

- Klik op "voeg domein toe" en voeg het domein toe.

- Het systeem zal zelf een bestemming voor de mail aangeven. Doorgaans is dit automatisch goed. Pas dit alleen aan als dit expliciet een andere bestemming dient te zijn.

- Klik op "voeg toe"

DNS

U dient nu in de DNS van het domein aan te geven dat mail via het spamfilter dient te lopen. U doet dit als volgt:

- Log in op de DNS omgeving van uw domein (bijvoorbeeld: DirectAdmin, Plesk of een ander panel waar u de DNS records van uw domein beheert)

- Verwijder de oude MX records (zoals bijvoorbeeld: mail MX 10)

- Voeg 2 nieuwe records toe.

mx10.filtermail.eu MX 10

mx20.filtermail.eu MX 20

Het kan enige uren duren voordat alle mail via het spamfilter loopt.