IDEAL van Mollie wordt goedkoper

Betalingen via IDEAL, Creditcart, Sofort banking.


ERC Automatisering gebruikt het systeem van Mollie al meer dan 5 jaar voor al hun online betalingsverkeer. Als u bij ons hosting afneemt of een gsm versterker aanschaft dan betaald u deze via het Mollie betaalsysteem. Dit systeem is gemakkelijk te implementeren in onze webwinkels van Opencart en Woocommerce. Verder is heeft mollie MT940 export mogelijkheden waarmee u mollie gemakkelijk als bank in uw boekhoudingssysteem kunt opnnemen en alle betalingen net als u eigen bank kunt afvinken. Het eigen contole paneel binnen Mollie zorgt voor een duidelijk en goed overzicht met een stukje historie.Mollie trapt reeks innovaties af met prijsverlaging


Stel: je bent een succesvolle online betaaldienstverlener met meer dan twintigduizend klanten en je gooit van de ene op de andere dag je tarieven met bijna de helft omlaag. Gedurfde actie. Op het waaghalzerige af. Maar Mollie doet het; goede producten hoeven niet duur te zijn volgens de volbloed fintechers. Sterker nog, ze doen graag iets terug voor hun klanten. De prijsverlaging is het startschot voor een reeks innovaties deze lente, waaronder Checkout.


100% toewijding betaalt uit


Stilzitten was er niet bij in 2015. Startups, scale-ups en gevestigde webwinkels vonden massaal hun weg naar de online betaaldiensten van Mollie. De gevolgen: ruim twee keer zoveel actieve klanten, een verdubbeling in Nederlandse transacties en zeven keer meer verwerkte betalingen bij onze Belgische buren. Mollie is één van de snelst groeiende online betaaldienstverleners in de markt. Maar dan nog. Waarom zou je in vredesnaam je iDEAL-tarief flink verlagen van 45 naar 29 cent per geslaagde transactie, en ook de tarieven voor andere betaaldiensten omlaag brengen?


Fintech-mindset faciliteert ondernemers


Het antwoord is simpel: omdat het kán. Doordat Mollie vanwege die exponentiële groei een mooi schaalvoordeel haalde en hiermee in staat was te investeren in nog efficiëntere processen. Omdat de Amsterdamse developers bovendien niet achterover leunen onder het genot van dikke marges, maar het schaalvoordeel liever vertalen naar betere tarieven, om iets terug te doen voor hun klanten. Omdat Mollie ook graag een bijdrage levert aan het succes van de ondernemers die zijn aangesloten op hun online betaaldiensten en hen zó faciliteert dat ze kunnen doorgroeien. En tja, omdat ze nu eenmaal echte fintechers zijn, die altijd blijven ontwikkelen, automatiseren en innoveren.


Meer conversie met Checkout


De prijsverlaging is de aftrap van een reeks innovaties die de online betaaldiensten van Mollie nog eenvoudiger, efficiënter en voordeliger maken. Vanaf 1 maart 2016 kunnen ondernemers met Mollie’s Checkout hun betaalpagina en merk verder personaliseren en professionaliseren. Voor consumenten wordt het nog eenvoudiger om online af te rekenen: de applicatie is extra gebruiksvriendelijk, onthoudt betaalgegevens en is geoptimaliseerd voor alle apparaten en landen. Vaste bezoekers van een online shop kunnen daardoor met één druk op de knop betalen. Dankzij de eigenschappen van de nieuwe Checkout-tool kunnen Mollie-klanten rekenen op een boost in hun conversie.


Wie is Mollie?

Mollie is een fintechbedrijf in hart en nieren. Vanuit de overtuiging dat ondernemers geen tijd en geld mogen verliezen aan ingewikkelde technische koppelingen en complexe procedures, maken ze online betalingen makkelijk, snel en vertrouwd. Vanaf hun thuisbasis in Amsterdam bedienen ze meer dan 20.000 actieve klanten, onder wie beslist.nl, Gsmversterkers.nl, ID&T, ERCHosting.nl, Vereniging Nederlandse Gemeenten, PostNL en TicketSwap.
  • 27 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Uitleg Dataverkeer versus schijfruimte

Vaak krijgen wij de vraag wat het verschil tussen uw dataverkeer en uw schijfruimte. Onderstaand...

Dataverkeer Direct Admin

Dataverkeer Directadmin Vervolgens kunt u het dataverkeer inzien op twee verschillende...

Globaal gebruik Direct Admin

Globale verbruik Directadmin In Directadmin ziet u het globale verbruik van zowel de...

Gebruikte termen

Uitleg gebruikte termen   HTTP: “hypertext transfer protocol” word gebruikt tussen uw website...

Wat is webhosting

Wilt u uw website publiceren? Dan heeft u webhosting nodig: het huren van een stukje schijfruimte...