Direct Admin "Redirect een Domein"

URL redirects beheren in Direct Admin

In dit artikel kunt u lezen hoe u een URL redirect kunt beheren in Direct Admin.

Zodra u bent ingelogd, kunt u onder het kopje 'Advanced Features' op 'Site Redirection' klikken.

URL redirect

Op deze pagina kunt u redirects aanmaken en verwijderen.

De optie 'Local URL Path' gaat over het domein welke gaat doorverwijzen. Indien de volledige website moet verwijzen naar een andere website, kan kunt u dit veld leeg laten. Indien er bijvoorbeeld een specifieke pagina moet doorverwijzen, zoals bijvoorbeeld 'contact.html', dan kunt u hier /contact.html invullen.

Bij de optie 'Destination URL' kunt u de website invullen waar de website of pagina naar moet gaan verwijzen.

Na het invullen van de velden kunt u op 'Save' klikken om de redirect op te slaan.

redirect invullen.

URL redirect verwijderen
U kunt een URL redirect verwijderen door het vakje achter de redirect aan te vinken en vervolgens op 'Delete' te klikken.

redirect verwijderen