Wat is Installatron

Installatron

is een plugin binnen het DirectAdmin server control panel. Dat betekent voor u in principe niets anders dan dat u de mogelijkheid heeft om op een heel eenvoudige manier software te installeren op uw server. Met behulp van het DirectAdmin panel kunt u ervoor zorgen dat u het complete beheer over uw website kunt voeren, zonder dat u daar veel technische kennis voor nodig heeft. Met behulp van Installatron kunt u bijvoorbeeld WordPress of een handige poll-applicatie installeren, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw website.

Applicaties binnen Installatron

Installatron biedt u de mogelijkheid om talloze verschillende applicaties te installeren. Hieronder vindt u de complete lijst, die goed aangeeft dat u werkelijk alle kanten op kunt. Binnen de lijst van applicaties is er ruimte voor bijvoorbeeld blog-software en CMS-systemen, maar daarnaast ook eCommerce applicaties, gastenboeken en polls die u kunt plaatsen. Wat dat betreft zorgt u er met Installatron eenvoudig voor dat u een professionele website in elkaar kunt zetten, zonder dat u daarvoor over veel technische kennis hoeft te beschikken. Het werkt uiteraard in uw voordeel wanneer u er al wat ervaring mee heeft, maar in principe kan iedereen er goed mee uit de voeten.

Installeren met Installatron

Het installeren met Installatron werkt heel eenvoudig, aangezien u eigenlijk alleen maar aan hoeft te geven welke applicatie u wilt installeren. Met behulp van handige scripts kunt u er heel eenvoudig voor zorgen dat bijvoorbeeld Joomla aan uw website wordt toegevoegd, of dat u osCommerce kunt installeren. U zal merken dat u de START, BIZZ en PRO hosting pakketten met enkele muisklikken van de gewenste applicaties kunt voorzien. Het is met name het gemak waarmee Installatron werkt dat ervoor weet te zorgen dat zeer veel klanten hier graag gebruik van maken en bovendien mee blijven werken.

Enkele voorbeelden die u met Installatron kunt realiseren zijn:
webwinkels, weblogs, forums, online foto-albums, advertenties, gastenboek, chat, filemanagers, formulieren, statistieken, kalender, teller, polls, e-cards, en nog veel meer ... !

Voor een totaal overzicht van webapplicaties kijk op http://installatron.com/apps