DirectAdmin admin level (Updaten Software)

Wij raden u aan uw systemen regelmatig bij te werken. Al onze dedicated servers zijn uitgerust met de DirectAdmin custombuild. Meer informatie over custombuild is hier te vinden: http://directadmin.com/forum/forumdisplay.php?f=61

Updaten in het kort:

- log in als root op uw server

- ga naar /usr/local/directadmin/custombuild

- pas eventuele instellingen bij options.conf aan en sla deze op

- Run de volgende commando's:

./build clean

./build update

./build all (OF: "./build ?" om een lijst te krijgen van de beschikbare separate updates)