Heeft u een Wordpress website dan is het probleem van hackers en updates van Wordpress zelf of Plug-ins welke bepaalde functionaliteiten bieden een te groot probleem geworden om door ons gratis te blijven uitvoeren als taak.

U neemt bij ons als u een website heeft hosting en een domeinnaam af voor ongeveer 120 euro per jaar inclusief de domeinnaam. U begrijpt dat het maandelijks inloggen op uw website van Wordpress te veel tijd kost om dat voor deze kosten te doen. We hebben het wel geprobeerd maar inmiddels kost dit ons teveel tijd.

Daarom dit voorstel
Wij bieden u de volgende oplossingen.

Eerste oplossing


De eerste oplossing is een half of vol jaar contract af te sluiten waar wij deze taak blijven uitvoeren en ook verantwoordelijk worden voor de goede werking van uw website en al zijn facetten. De kosten hiervan bedragen als u voor 12 maanden kiest 13.33 euro per maand. Kiest u voor 6 maanden dan zijn de kosten 15 euro per maand exclusief BTW.

klik hier voor deze optie: Website Security & Update Services

Tweede oplossing

De tweede oplossing is geen contract maar wij stoppen ook met updaten en nakijken. Mocht het dan mis gaan met uw website dan berekenen wij per 30 minuten 35 euro om uw probleem op te lossen. Klik hier voor deze optie: Storingen verhelpen of backups terugzetten voor beiden oplossingen valt wat te zeggen maar wij hopen dat u begrijpt dat dit probleem moest worden gecommuniceerd.

Zelf doen

U kunt natuurlijk ook zelf uw updates van wordpress en plug-ins bijhouden. U doet dit door regelmatig in te loggen via de administrator van uw wordpress website. http://uwdomeinnaam.nl/wp-admin. In de rechtercolom bovenaan wordt dat direct zichtbaar of er updates zijn.

Vervolgens klik u hierop en kiest u voor "alles selecteren" en daarna voor direct daarboven op "plugins bijwerken" Nadat u dit heeft gedaan test u uw website en werkt alles nog dan is het goed, werkt er iets niet of niet goed meer neem dan contact met ons op met de tweede oplossing.
Indien Wordpress zelf een update nodig heeft wordt dit ook bovenin het scherm aangegeven. Heeft u hier vragen over neem dan even via email of telefoon contact met ons op.

Laatste optie

Als laatste optie kunt u er voor kiezen om het systeem volledig automatisch zichzelf te updaten via de Installatron tool die beschikbaar is op uw website beheerpaneel. Dit kunt u of wij voor u instellen maar indien er dan toch plugins uitvallen blijft het risico bij u. Indien u dit wilt laat het ons dan weten.

Hopend u voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,
Erik Reemst (Sales & Support)Wednesday, September 23, 2015

« Terug