Beste klant van ERC Automatisering, ERC Hosting of UwCloud

Door een update van ons automatische factureringssyteem zijn er afgelopen paar weken geen facturen van openstaande kosten aangemaakt.
Dit proces is nu wel gestart, hierdoor is het mogelijk dat u zowel de factuur als een aantal herinnederingen tegelijk of vlak na elkaar heeft ontvangen via email. Ook uw betalings bevestigingen zijn hierdoor niet verzonden.

Wij betreuren dit natuurlijk en zullen ons uiterste best te doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Uw website of andere dienst kan uitgeschakeld zijn door het system!

Omdat dit proces te laat is gestart kan het voorkomen dat uw factuur dus te laat is aangekomen en het systeem u gaat kenmerken als niet betaler, dit heeft dan als gevolg dat u website of dienst uitgeschakeld wordt of zelfs al is. Wij adviseren u dan ook met klem zo snel mogelijk uw openstaande kosten te betalen via IDEAL. Door dit te doen wordt u website of dienst automatisch weer aangezet.

Wij kunnen jammer genoeg het uitschakelen van uw websitehosting of andere dienst niet meer tegenhouden en handmatig corrigeren per klant is een bijna onmogelijke taak. Heeft u nog niet betaald maar bent u wel te laat met betalen dan kan de aankomende maand alsnog u websitehosting of andere dienst worden uitgeschakeld.Wednesday, September 23, 2015

« Terug