Divi brengt WordPress naar een geheel nieuw niveau met zijn ongelooflijk geavanceerde Visual Builder-technologie nu versie 4

Je hebt nog nooit eerder zo'n WordPress-website gebouwd. Divi is meer dan alleen een WordPress-thema, het is een volledig nieuw platform voor het bouwen van websites dat de standaard WordPress-berichteditor vervangt door een enorm superieure visuele editor. Zowel professionals op het gebied van design als nieuwkomers kunnen ervan genieten, waardoor u met verrassend gemak en efficiëntie spectaculaire ontwerpen kunt maken.

Drag & Drop Building

Voeg elementen toe, verwijder ze en verplaats ze aan de voorkant van uw website.

Geen codering en geen verwarrende
back-endopties.

Visueel bewerken

Echte visuele bewerking

Ontwerp uw pagina in realtime en bekijk direct de resultaten. Maak en pas uw pagina's aan met behulp van intuïtieve visuele bediening.

Aangepaste CSS-besturing

Ontwikkelaars kunnen Divi's visuele ontwerpbesturingselementen gemakkelijk combineren met hun eigen aangepaste CSS.

Divi's interface is eenvoudig maar niet beperkend.

Divi is voor iedereen

freelancers

Divi maakt het bouwen van websites voor uw klanten zoveel gemakkelijker, sneller en aangenamer. Met Divi kunt u alles bouwen met behulp van een enkel platform, in plaats van tientallen verschillende thema's te beheren.

Agencies

Divi maakt het bouwen van websites sneller en efficiënter. Het stroomlijnt uw ontwerpproces en verbetert de samenwerking tussen teams. Het is ook ongelooflijk betaalbaar. Bouw onbeperkte websites voor uw klanten op één lidmaatschap.

Website-eigenaren

Divi maakt het bouwen van websites eenvoudiger. Voor beginners en website-eigenaren geeft Divi je de vrijheid om je eigen visies tot leven te brengen. Iedereen kan in Divi springen dankzij de visuele editor en honderden vooraf gemaakte ontwerpen.

100+ volledige websitepakketten

Meer dan 800 vooraf gemaakte website-indelingen worden gratis in Divi verpakt. Gloednieuwe lay-outs worden wekelijks toegevoegd, samen met royaltyvrije foto's, pictogrammen en illustraties.

 

Het complete WordPress-ontwerpsysteem is er!

Volledige ontwerpcontrole

Divi is niet alleen een WordPress-thema, het is een compleet ontwerpkader waarmee u elk deel van uw website vanaf de basis kunt ontwerpen en aanpassen. Je hebt controle over alles tot in het kleinste detail. Creëer de perfecte websites voor u en uw klanten.

Optimaliseren en converteren

Divi wordt niet alleen geleverd met krachtige ontwerptools, het helpt u ook om uw website tot een succes te maken. Bouw uw marketinglijsten met Bloom pop-ups. Promoot uw website op sociale media met Monarch sociaal delen. Verhoog websiteconversies met Divi Leads split-testen.

Bouw websites sneller

Als u een professionele webdesigner bent, zult u versteld staan ​​van de snelheid en efficiëntie van Divi. Divi is niet alleen een eenvoudig te gebruiken website-builder voor beginners, het is een geavanceerd ontwerpsysteem dat kan helpen de werkstroom van uw team naar een hoger niveau te tillen.Sunday, October 13, 2019

« Terug