Feb 6th Geldigheidsduur SSL certificaten naar 2 jaar

Maximale geldigheidsduur SSL certificaten naar 2 jaar 19 januari 2018 Per 1 maart aanstaande worden de richtlijnen voor uitgifte van SSL certificaten verder aangescherpt. Vanaf deze datum staat het CA/Browser forum industriebreed een maximale geldigheidsduur van 825 dagen (ongeveer 27 maanden) toe. Het aanvragen van certificaten met een ... Lees verder »

Feb 5th gepland onderhoud webservers

Onderhoud: Gepland onderhoud Begin: 23-01-2018 17:06 Eindigt waarschijnlijk: 06-02-2018 00:00 Vanaf 23-01-2018 hebben wij gedurende twee weken onderhoud aan het VPS platform. Dit onderhoud zal uitgevoerd worden zonder verwachte downtime.Onderhoud: Onderhoud VPS Begin: 31-01-2018 09:00 Einde: 31-01-2018 10:00 Op 31-01-2018 om 9:00 wordt er ... Lees verder »

Mar 15th Nieuwe website GSMVersterkers.nl is online

De nieuwe website voor mobiele versterkers is er ! Sinds vandaag is de nieuwe website https://gsmversterkers.nl online. En we zijn er trots op mogen we zeggen. Na meer dan 150 uur bedenken, verzinnen, ontwikkelen, testen en deals maken met leveranciers konden we media december 2016 langzaam beginnen met de look en feel van de huidige site en de ... Lees verder »

Mar 1st Google gaat vanaf januari HTTP-sites als onveilig weergeven

Google heeft aangekondigd dat ze vanaf januari 2017 in Chrome websites die zonder HTTPS gevoelige informatie verwerken gaat markeren als 'Non-secure'. Dit is onderdeel van het streven van Google naar HTTPS als standaard. Wat wijzigt er precies? In de huidige versie 53 van Chrome zijn de security indicators reeds aangepast, om bezoekers ... Lees verder »

Feb 20th Waarom https (beveiligde sites) en SSL-certificaten

Veiligheid op internet wordt een steeds groter issue. Termen als 'https' en 'SSL-certificaat' vliegen ons om te horen. Als ondernemer is het gemakkelijk dit gewoon te negeren en te denken dat u(w website) niks overkomt. Maar nu Google zijn algoritmes heeft aangepast en websites mét beveiligingscertificaat beter gaan scoren, wordt veiligheid ... Lees verder »

Feb 17th 120 punten waar Google uw op website beoordeelt

// Punten voor website & pagina’s 1. Pagina titel Uw SEO titel voor de pagina is een van de belangrijkste factoren voor ranking, zorg dat uw beste keywords hierin gebruikt worden voor de desbetreffende pagina. 2. Locatie keywords in pagina titel Hoe verder vooraan uw keywords in de titel gebruikt worden hoe sterker dit is. Houdt ... Lees verder »

Sep 23rd Verplicht updaten van uw Wordpress website(s)

Heeft u een Wordpress website dan is het probleem van hackers en updates van Wordpress zelf of Plug-ins welke bepaalde functionaliteiten bieden een te groot probleem geworden om door ons gratis te blijven uitvoeren als taak. U neemt bij ons als u een website heeft hosting en een domeinnaam af voor ongeveer 120 euro per jaar inclusief de ... Lees verder »

Sep 23rd Storing: automatische factureringssyteem

Beste klant van ERC Automatisering, ERC Hosting of UwCloud Door een update van ons automatische factureringssyteem zijn er afgelopen paar weken geen facturen van openstaande kosten aangemaakt.Dit proces is nu wel gestart, hierdoor is het mogelijk dat u zowel de factuur als een aantal herinnederingen tegelijk of vlak na elkaar heeft ontvangen via ... Lees verder »

Feb 6th Andere vormgeving

Zoals u ziet is vormgeving van de website veranderd, dit is gedaan in verband met weergave problemen in de verschillende browsers.
Alles ziet er anders uit maar werkt hetzelfde.

mvg
Erik Reemst

Jan 11th Firewall en exploit Scanner

Wat is het?Een scanner die op CENTOS (Linux) actief scanned op hacks (exploits) en virussen. De Firewall software blokkeerd de meeste aanvallen op onze servers.Let op: Heeft u een wordpress website dan dient u deze ook te voorzien van een eigen Plugin Firewall scanner, begrijpt u di niet en wilt u dat wij dit voor uw doen dan kan dat in een ... Lees verder »